U bent hier

2024 - Het dak eraf!

Daklozencentrum ‘Het dak eraf!’ moet verhuizen naar een oud leegstaand landhuis. Irma, de chef-kok en initiatiefnemer van het centrum, neemt samen met de daklozen het bouwvallige landhuis in bezit. Maar wat is dat nu? Er staat nóg een groep op de stoep om het landhuis te gaan bewonen: de leden van de plaatselijke miljonairsclub! Wat blijkt? Schepen Lach-en-Traan heeft besloten dat het daklozencentrum én de miljonairsclub vanaf nu onder één dak komen. En wat voor een dak! De helft van alle dakpannen mist en er vallen complete gaten in. Donkere wolken pakken zich samen boven het oude landhuis…

Terwijl de louche aannemer Diederik Nattigheid met grote onkunde het dak probeert te repareren, proberen beide groepen samen te leven. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Als oplossing is er een rode lijn getrokken die het huis in twee gelijke stukken verdeelt. Maar is dit wel de juiste oplossing? Er is in het huis maar één wc, dus zitten de miljonairs zonder. Ook de keuken is niet meer voor iedereen toegankelijk.

De hilariteit neemt met de minuut toe wanneer beide partijen aan de slag gaan om een feestavond te organiseren voor de opening van hun deel van het landhuis. Wacht eens even… Twee feesten tegelijk? Als dat maar goed komt!

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer