U bent hier

Het PR-hoekje

Om een toneelstuk op de planken te krijgen moet er veel gebeuren. Denk hierbij aan het decor, kostuums, affiches, zaal, ontlenen van geluids- of belichtingsmateriaal, uitnodigingen versturen, adverteren … . Dit alles gaat uiteraard gepaard met kosten. Wij zijn erg blij met de bijdrage van onze sponsors en sympathisanten. Door hun financiële en materiële bijdrage kunnen wij een eindproductie neerzetten waar u zeker van zal genieten.

Enaxi jeugdtoneel heeft nog een aantal projecten die ze graag wil realiseren, technisch apparatuur die op korte termijn aan vervanging toe is, waar de benodigde middelen op dit moment voor ontbreken.

Dit kan geldelijke steun zijn, maar ook in de vorm van bruikbaar materiaal (bv. bepaalde decorstukken). Indien u graag een (kleine) bijdrage wil leveren, dan kan u contact opnemen via info@enaxi.be.

Er zijn verschillende manieren om te sponsoren:

  • Vermelding in onze programmaboekjes + website ( naam + logo)
  • Uw reclame in de zaal
  • Uw logo op onze affiches
  • .... en uiteraard staan we open voor andere, nieuwe ingevingen

U kan ons helpen!

Enaxi bedankt haar sponsors!

Wij willen onze sponsors, namens de spelers en het ganse bestuur, hartelijk danken voor hun bijdrage van het afgelopen jaar en hopen dit jaar weer op hun steun te kunnen rekenen.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer