U bent hier

2022 - Help! We zijn het bruidspaar kwijt

Paniek! "We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!" Met deze uitroep gooit weddingplanner Wally het bruiloftsfeest op het Amokplein totaal op z’n kop.

De oudste dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar. Direct laait een oude ruzie tussen de familie Bokkepoot en de familie Bol weer in alle hevigheid op. Al snel vliegen de taarten iedereen letterlijk om de oren. Burgemeester Demot staat met de handen in het haar. De rust in haar vredige stadje Knokken aan de Vaart lijkt opeens ver te zoeken!

De dieven Slim en Sloom maken op de achtergrond handig gebruik van de situatie en stelen alles wat los en vast zit. Ondertussen is Valerie op zoek naar haar drie ontsnapte katten, lukt het fotograaf Kees van de Hakopdetak om echt iedere foto te laten mislukken, gaat detective Marc Schering op zoek naar het verdwenen bruidspaar en is pianist Wibi Surrogaati niet zijn gehoor, maar wel zichzelf kwijt. De chaos is compleet!

Burgemeester Demot zet een speciaal politieteam in om het vermiste bruidspaar op te sporen. Maar dan bezorgt Bpost een dringend postpakketje. De inhoud van dit pakketje zorgt voor een onverwachte wending die niemand had kunnen voorzien …

Lukt het weddingplanner Wally om er ondanks alles een geslaagd feest van te maken? Weten wijkagenten Patsy en Koen de plaatselijke boevenbende op te rollen? Komt het nog goed tussen de families Bol en Bokkepoot? En wordt het bruidspaar op tijd teruggevonden?

"Help, we zijn het bruidspaar kwijt!" is een feelgoodmusical die gaat over respect, het omgaan met meningsverschillen en oog hebben voor elkaar.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer